Utsidan räknas , insidan avgör

2012-06-30 23:34:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Hajken 26-27Maj

2012-06-30 23:23:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag var ju på hajk med scouterna  förut. Här är bilder från det,
 
Bättre sent än aldrig! :)
 

Bilder från när jag såg One Direction

2012-06-30 23:12:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här är en bildbomb från när jag var i stan med Amanda , Emelie och Sara för att se 1D.. 
 
Alla bilder är tagna med min Nikon D70s. Förbjudet att kopiera eller ta bilderna!
 

Ops!

2012-06-30 22:49:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Förlåt för uppdateringen!

snabb resonering av veckan .

Måndag: Filmkväll med matilda och Tobbe.

Tisdag: var med matilda och tobbe hela dagen.

Onsdag: slapp

Torsdag: Drog med Alina till Garnsviken och mötte upp marcus , erik och elias. Sen drog jag och alina hem till mig och träffade Razmus och Padde. vi kollade på film osv. Alina sov över

Fredag : Jag och alina bakade muffins och träffade Razmus och Padde.!

Idag: Slapp

Lägger upp en random bild på min fina idol ;)

Boktips

2012-06-18 14:57:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Måste tipsa er om den här boken!
Gillar ni att läsa är den här perfekt


God morgon

2012-06-18 10:32:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Blogg-appen är helt störd . Funkar inte att blogga , men nu funkade det tydligen . Så ni vet varför det är dålig uppdatering :)


Rabarberpaj

2012-06-18 10:29:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hejj!
Jag har såklart blivit lite småsjuk. Fått värsta hostan.. Blir säkert bättre sen.
Här är bilder från igår


Go natt!

2012-06-16 22:08:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ska decka nu , puss på er ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206829640.jpg" class="image">


Helt slut

2012-06-16 21:10:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej hörrni!

Mobilen hade 20% kvar när jag gick till kalaset. Så har tyvärr inga bilder. Men tog med mig systemkameran . Har dock inte USB sladden med mig. Så räkna med en bildbomb när jag kommit hem. KRAM


Kalas-look

2012-06-16 16:20:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Kalas snart

2012-06-16 15:29:35 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej!
Kom nyss ut ur duschen.
Om 1 timmer ska vi över till grannen på kalas.
Förut idag skrev jag ett grattis kort på Paint.
Blev ganka nöjd , skrev ut det på farfars skrivare sen.
Trist väder idag , hade tänkt fota med min kamera med fick ingen lust..
'Lägger upp bilder från kalaset när jag är där , KRAM!

Mot Norrtälje

2012-06-16 10:51:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon , eller hej kanske man ska skriva. Sitter i bilen nu och ska in till Norrtälje. Vi ska handla present till grannen som vi ska till ikväll. Jätte söt 6åring. Haft en bra morgon?


Skolavslutnings blus

2012-06-15 18:52:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Denna blus hade jag på skolavslutningen

H&M för 149kr


Words

2012-06-15 18:38:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


photo edited for free at www.pizap.com

Sverige-England ikväll

2012-06-15 18:31:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hey guys!
Ni har väl inte missat att det är
photo edited for free at www.pizap.com
MISSA INTE!



Instagram- Följ mig

2012-06-15 17:19:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


photo edited for free at www.pizap.com

MyLoveBasket

2012-06-15 17:00:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


HejHej!

Har suttit ett tag nu och fixat en MyLoveBasket.
Återkommer med det senare. Elise min fina vän ska
hjälpa mig med design osv.. så jag sätter in en
ikon i huvudmenyn efter det.

Har någon av er MyLoveBasket?

KRAM


Beauty

2012-06-15 16:09:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


1. Ansiktsvatten
Ett bra skönhetstips är ett hemmagjort ansiktsvatten med gurka och kamomill. Koka upp kamomillblommor som du sedan silar och sköljer av, lägg sedan i gurkskivor. Låt det sedan stå i kylen och tvättar ansiktet med det morgon och kväll.

2. Naturligt hårsvall
Vill du ha ett snyggt, naturligt svall på håret så sätt upp det i knutar, 1-3 st under tiden som du tex. gör i ordning och sminkar dig. Sist av allt släpper  du ut håret och fixerar med lite hårspray. Kanon snyggt!

3. Torrschampo
Ett kanontips om man inte hinner tvätta håret, få inte panik! Ta lite vanligt vetemjöl (OBS LITE!!) och lägg i hårbotten, kamma ut och håret ser genast bättre ut!

4. Satsa på hyn
Ett annat bra skönhetstips är att satsa på din hy. Gå till en expert och gör en hudanalys. Anpassa sedan dina produkter efter just din hy, och se till att växla produkter efter årstid eftersom behoven ser olika ut under olika delar av året. Gör det bästa du kan av det du har och var nöjd med dig själv. Älskar du dig själv utstrålar du självsäkerhet, någonting som är otroligt attraktivt.

5. Fylliga fransar
Ett jättebra skönhetstips om man vill ha riktigt tjocka fransar så kan man dutta ett lager löspuder på dem efter första påstrykningen av mascara innan den torkat, vänta en liten stund och lägg ett lager mascara till. Man kan prova sig fram hur många lager man lägger beroende på hur fylliga fransar man vill ha.

6. Återfukta

Sitter du mycket vid datorn? Ha en fuktspray bredvid datorn om du jobbar mycket där, så att huden inte torkar ut för mycket. Se till att använda hårinpackning efter sommaren för att ge ditt hår fukt igen. Men se samtidigt till att din vänskap inte torkar ut. Se till att umgås med människor du tycker om och som får dig att må bra. Unna dig själv saker, men framför allt tid. Stressa ner och njut av livet!

7. Snygg hy
Mitt bästa tips är att vara konsekvent. Att använda remover, ansiktstvätt, lotion och foundation från samma märke. Det märks skillnad, produkterna ”jobbar bättre med varandra” och man får snygg, fräsch hy.

8. Naturlig skönhet
Det du inte för glömma är att vara nöjd med den man är. Den naturliga skönheten. Då slipper man använda flera lager smink vilket ser onaturligt ut. Sminket ska man använda för att framhäva vackra detaljer i ansiktet som tillexempel mun eller ögon, inte täcka!

9. Bra självförtroende
Det bästa du kan göra för att bli oemotståndligt vacker är att njuta av livet och må bra, träna upp självförtroendet! Ett bra självförtroende lyser igenom och gör dig karismatisk och intressant, dessutom tar det bort fokus från eventuella ”defekter” typ om man har dålig hy och mår piss över det och går runt och tänker på det så kommer andra också att göra det, om du däremot fokuserar på något som du gillar och har bra självförtroende kommer ingen att märka om hyn är dålig! (ett plus med ett bra självförtroende kommer du själv inte tycka att sådana saker är lika jobbiga (som dålig hy) och det är ju faktiskt det viktigaste, att du gillar din hy!)

10. Len hud
Basta! Sitt i en bastu ett tag och få upp värmen så att du svettas riktigt mycket. När du är riktigt varm och mjuk i huden så ta en skrubbhandske och skrubba huden så att du får bort massa döda hudceller och annan skit. Huden kommer efteråt att kännas jättemjuk och fräsch. Obs! Viktigt att dricka mycket under hela tiden i bastun så att du inte blir uttorkad!

11. Hitta din passion
Mitt tips är att hitta sin passion i livet och leva den. Det kan tex vara djur, dans, sport eller vad som helst, kanske samla på damm? Det är njutningen i livet, man ska hitta det man tycker om och gör man det så kan man inte göra annat än att le. Man ser bättre ut om man frigör endorfiner som gör att man mår bra inom sig och det strålar utåt.

12. Fin lyster
Ett tråkigt men bra tips är att använda fiskolja kapslar! Det är viktigt att smörja kroppen från insidan för att ge hyn en underbar fin lyster. Den hjälper dig plocka fram din naturliga skönhet.

13. Vippiga fransar
Något av det vackraste som finns enligt mig är långa och böjda fransar: Börja med att böja fransarna med en ögonfransböjare, och ta sedan på vattenfast mascara, det gör att böjningen på fransarna ”stannar” och de sjunker inte ner på grund av tyngden från mascaran.

14. Hemmagjord ansiktsmask
Mitt bästa skönhetstips för frisk glow och klar hy är att tvätta ansiktet noga så du får bort all smuts och smink. Blanda ihop 1 tsk honung, 1 tsk naturell yoghurt, 1 tsk havregryn. Applicera på hela ansiktet med en foundation pensel (kom ihåg att tvätta den innan) låt det verka i 10-20 min. Tvätta därefter bort med ljummet vatten.

15. Kur för ögonen
Mörka ringar under ögonen är nog något vi alla drabbas av någon gång. Ett modellknep som verkligen fungerar är hemorojdsalva under ögonen. Kanske inte det roligaste att gå och köpa på apoteket men testa, billig kur mot påsar under ögonen.

16. Lyft självförtroendet
Mitt skönhetstips (som verkligen fungerar för alla!) är att avbryta eller i alla fall undvika kontakt med alla människor som drar ner dig, som drar ner ditt självförtroende och som får dig att må dåligt. Omge dig med människor som lyfter dig, som lyfter ditt självförtroende och som får dig att må bra. Jag lovar att du kommer att glittra.

17. Babymjuk hud
Smörj in kroppen med en babyolja efter en skön dusch, eller om du ska ta ett långt bad häll då några droppar babyolja i vattnet. Man märker förändring efter en vecka. Kroppen blir lenare och ser fräschare ut! Känner du dig fräsch från topp till då märker alla runtomkring det också.

18. Dunderkur för huden
Det här tipset gör huden fräsch,  och rensar upp orenheter: Aspirinmasken; 2-3 Aspirin som krossas eller löses upp med några droppar varmt vatten, blandas med en tesked honung och appliceras på ren hud, låt verka så länge du orkar. Masken är helt otrolig, har aldrig fått så många komplimanger för ”fantastisk hy” förut, den rengör på djupet, exfolierar och återfuktar, samt är antibakteriell, billig är den också!

19. Bästa kroppsskrubben
Det här ska man använda ungefär 1 gång i veckan, ett super knep. Ta en plastpåse 2L, fyll den med lite kaffesump, ca 2-3 matskedar olja (t ex, olivolja), och strö sedan i lite salt. Där har du världens bästa kroppsskrubb! PS: Använd i duschen.

20. Rör på dig
När man är ute och rör sig så blir det positivt även för utseendet. Huden blir fräschare, man ser piggare ut och inget slår väl de där härligt rosiga kinder man får efter en tidig morgonpromenad. Ladda ipoden med härlig musik och ge dig ut tidigt innan staden liksom vaknat till. Efter detta;  Ta en snabbdusch och sedan smörjer du in dig med en skön kroppslotion.

21. Ångande morgonstund
Ett tips är att koka upp vatten på morgonen, gör  det i en kastrull, så använder man sig sedan av ångan för att öppna upp porerna. Håll huvudet ovanför kastrullen och ta bort locket så ångan öser ut! Bra för dig med stora porer, följ upp detta med en ansiktsmask så blir huden riktigt fräsch!

22. Grunda med primer
Mitt bästa skönhetsknep är att först och främst se till att man äter bra mat med mycket antioxidanter och fleromättat fett, som ger en bra grund till vacker hy. Någonting som jag tycker hjälper otroligt mycket om man känner sig lite glåmig, är en bra primer. Rekomenderar två stycken, den ena är från Benefit Cosmetics och luktar underbart av bubbelgum och den andra är från Napoleon Perdis Cosmetics. Båda piggar upp hyn och man känner sig mycket fräschare, plus att foundation sitter hela dagen!

23. Smart ögonmakeup
Ett toppen sminktips är att använda en kajalpenna längst ut på ögonlocket istället för över hela, så att man drar ett streck på lite mindre än halva ögonlocket och kanske även en bit utanför. Det ger en mer öppen och intensiv blick. En flytande eyeliner kan vara bättre för att undvika ett för tvärt slut på mitten av ögonlocket.

24. Ansiktsmask för lyster
Blanda ihop:
1 avokado
1 msk honung
1 msk naturell yoghurt
Massera försiktigt in i ansiktet och låt verka i 15-20 min, skölj sedan av med ljummet vatten. Du kommer känna att din hy verkligen börjar leva på riktigt!

25. Naturliga produkter
Som du kanske märkt nu, är mitt favorit tips  att göra egna skönhetsprodukter, det blir ju inte bara billigare – dessutom vet du vad produkten innehåller. Socker och olivolja blir en superbra skrubbkräm för torra händer och fötter, mosade jordgubbar blir en finfin ansiktsmask och öl är bra att ha i håret. Dessutom känns det miljömedvetet att bara använda naturliga produkter! Så köp inte allt från affären hela tiden, kolla om det finns nåt du kan fixa hemma, kanske ordna en tjejkväll där ni fixar massa ”ta hand om dig själv” saker och testa på varandra.

Här har ni ett par väldigt bra tips. Hoppas ni gillar det!

källa


Dagens blogg

2012-06-15 15:44:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


photo edited for free at www.pizap.com

Header?...

2012-06-15 14:47:49 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jadu..
Jag är väldigt obegåvad när det gäller att sätta in header.
Jag får typ fnatt och blir förbannad.
inte bra!
Designen jag har nu har faktiskt jag satt in.
Japp , tro det eller ej. Men när man gör en egen header och vill sätta in den på bloggen
då tar det stopp i min hjärna. Fattar NOLL.

hmm..

Finns det någon snäll där ute som kan hjälpa mig?
länkar utlovas , även i huvudmenyn!

KRAM


Favorit i repris!

Nytt schampo

2012-06-15 14:41:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej på er!
Här i Norrtälje har dom öppnat ett nytt centrum. Jag och farmor
åkte dit. Presentkort på 100kr på lindex fick man. Men hittade tyvärr
inget jag ville ha där inne , men kan köpa något  hemma istället
. Köpte iallafall ett schampo på Pris-stopp för 20kr.
Tycker att mitt hår börjar bli lite slitet , hoppas att schampot ger bra resultat.
Kan visa före och efter bilder sen. Just nu är jag ensam hemma hos farmor och farfar..
Dom är på begravning. Jag roar mig själv. Farmors idé var
"Men Ellen , du kan ju lösa lite korsord medans vi är borta" ..

"eehh , nej?"

Jaja , jag njuter av att det är sommarlov , fast vart fan är vädret??

/ Ellen

På landet

2012-06-14 17:54:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej! Sitter och kollar på tv hos farmor och farfar. Har precis ätit middag , tidigt hos gamlingar vettu ;) skriver sen


God morgon

2012-06-14 09:34:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej! Har spottat ut kudden och vet inte riktigt vad jag ska göra? På lördag blir det iallafall grönan med sara. Får se vad jag hittar på idag. Kram


17 again

2012-06-13 20:36:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjenis! Sitter här i sängen och funderar på vafan ska jag göra nu i 10veckor?! Har väl lite planerat.. Ska iallafall kolla på 17 again. Hörs sen , kiss!


Coop premiär

2012-06-13 19:11:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hejsan! Idag var det coop premiär i åkersberga. Jag och pappa åkte dit , haha stod i kö i 1timme.. Kul. Nu kollar jag på fotboll. Vad gör ni?!


Nya skor , tycks?

2012-06-13 14:27:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Hjälp med header

2012-06-13 14:25:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hey guys!

Ska se om jag kan fixa en snygg header. Eller om jag kan få hjälp med en. Funderar på en riktigt färgglad och härlig :)


Sommarlov

2012-06-13 14:22:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej! Nu är det äntligen sommarlov och jag tänker börja blogga på riktigt igen. Det var lite sorgligt att lämna alla idag. Speciellt vår ena mentor Jessica som ska ha barn och vara borta i hela 8:an. Men skönt ändå med sommarlov. Men , vart är sommaren!?? När jag vakna i morse var det dimma och kallt .. Bjuder på tre härliga bilder från idag ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483457.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483457.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483457.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483457.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483457.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483457.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483457.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483457.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483457.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483457.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483457.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483835.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483850.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483971.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206483981.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3325678/images/2012/pic_206484037.jpg" class="image">


börjar blogga igen! ;D

2012-06-08 19:57:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu